| Supynės netoli gluosnio [2] | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Kv. 10 29, 2009 6:18 pm | |
| ((ne trink tą postąąą xDDD dar pabūkim iča nūū xDD)) |
|
| |
Amelia Lloyd
Vardas : Greta Pranešimų skaičius : 6976 Amžius : 27 Profesija : Profesorė Grupuotė : Mirties Valgytojai Kursas : - Koledžas : Klastūnynas buvo. : *
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 11 06, 2009 7:20 pm | |
| Vanessa atėjo svirduliuodama.Jai buvo taip bloga nuo jos gyvenimo, kad nebenorėjo gyventi.Ji išsitraukė tikrųjų tėvų nuotrauką.Ir pagalvojo: -Kodėl jo neatpažinau?Kodėl?-ji apsiverkė ir nuėjo toliau. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Sk. 11 08, 2009 6:26 pm | |
| Larisa atėjo ir žvelgė aplinkui. -Čia nesąmonė.-sumurmėjo ir vėl nuėjo į mokyklą. |
|
| |
Amelia Lloyd
Vardas : Greta Pranešimų skaičius : 6976 Amžius : 27 Profesija : Profesorė Grupuotė : Mirties Valgytojai Kursas : - Koledžas : Klastūnynas buvo. : *
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 11 13, 2009 3:19 pm | |
| Bella atėjusi pamatė supynės ir išsišiepė:-Prisiminsiu gerus senus laikus...-ir atsisėdo ant jų.Išsitraukusi baltą lapą ėmė piešti save. :-Kodėl aš paiskliauju žmonėmis kai jais gerai nepažįstu...-Bella numetė kuprinę su piešiniu ir pradėjo suptis lyg vaikas.Vėliau ji sustojo ir užsidengė veidą rankomis, nes ji verkė. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 11 13, 2009 3:50 pm | |
| Atsirado ir priėjo prie jos.Tada uždėjo ranką jai ant galvos.-Žinai ką tu labai jautri.Būk kieta,-įgrūdo jai į ranką 1 pykštuką.-Vlgyk jie skanūs.Nusipirkau visą dėžutę,-sušnibždėjo. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 11 13, 2009 4:00 pm | |
| Bella paeme:-Aciu...nebegaliu buti kitokia...man per sunku... |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 11 13, 2009 4:03 pm | |
| Scottas pritūpė: -Supranti,vaike,jei esi per silpnas prie "kietuolių" nepritapsi.Bet jeigu neatsikirsi tu patirsi patyčias ir toliau.Susiimk ir gyvenimas palengvės,-šyptelėjo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 11 13, 2009 4:07 pm | |
| - oi nustok žliumbt-pasigirdo užkimes Andželos balsas. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 11 13, 2009 4:10 pm | |
| Scottas pasuko galvą: -O Andžela tu puikiai mokaisi,-šyptelėjo.-Norėjau seniai tave pagirti. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 11 13, 2009 4:20 pm | |
| -Ačiū- Andžela pamerkė akį- Scottai pamokyk savo dukterį būti stipriai ir neverkt dėl niekų. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 11 13, 2009 4:31 pm | |
| Scottas atsiduso: -Matai kad ji man ne dukra o dukterėčia.Bet norėčiau būt jos tėvu,-tyliai sušnibždėjo Andželai ir nuėjo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 11 13, 2009 4:51 pm | |
| Andžela palydėjo akimis Skotta ir atsisuko į Bella. |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 11 13, 2009 9:14 pm | |
| Bella pasižiūrėjo į Anželą:-Net nenoriu būti kieta.Noriu būti paprasta.Scottas to nori...pf...aš jo tik dukterėčia...tik...-Bella palikusi piešinį susirinko daiktus ir nuėjo |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Št. 11 14, 2009 5:20 pm | |
| Galadrielė atėjo prie supynių ir atsisėdo. po kiek laiko atsistojo ir nuėjo |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 12 04, 2009 5:18 pm | |
| Markas ir Lil atsirado prie supynių. - Jeigu bus šalta, sakyk. Sukikeno. Kažkaip ten pasodinęs merginą ant supynių, suėmęs už supynių grandinių iš lėto ėmė ją supt. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 12 04, 2009 5:19 pm | |
| -Primenu, man amžinai šalta,-sukrizeno Tvirčiau susisupusi į paltuką ji pažvelgė į nakties dangų [[Naktis tarkim xDD] |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 12 04, 2009 5:23 pm | |
| - Tiksliai. Kiek susiraukė, vis dar supdamas merginą. - Žinai, aš čia biškį pagalvojau... būk mano mergina, ką? Nusišypsojo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 12 04, 2009 5:26 pm | |
| Ji šyptelėjo, bet po kiek laiko susiraukė: -O kaip dėl lottės? |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 12 04, 2009 5:30 pm | |
| - Eii, tu juk girta, tau neturėtų rūpėt Lotė. Susiraukė. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 12 04, 2009 5:31 pm | |
| -Ne tokia aš ir girta,-šyptelėjo |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 12 04, 2009 5:33 pm | |
| - Lil, tu man labai patinki. Jau beveik rimtai ištarė, kiek šypsodamasis. Tada sustabdė supynės, kiek pasilenkė ir įsisiurbė merginai į lūpas. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 12 04, 2009 5:43 pm | |
| Ji šyptelėjo išgirdusi jo žodžius. tada atsakė į bbučinį |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 12 04, 2009 5:43 pm | |
| Po gan ilgo bučinio atsitraukęs, Markas šyptelėjo. - Tai sutinki? |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Pen. 12 04, 2009 5:47 pm | |
| Ji linktelėjo: --M, tai..turbūt,-šyptelėjo |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Št. 12 05, 2009 5:22 pm | |
| - Turbūt? Kilstelėjo antakį. - Man reikia tikslaus atsakymo. Sukikeno. |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] | |
| |
|
| |
| Supynės netoli gluosnio [2] | |
|