| Supynės netoli gluosnio [2] | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Amelia Lloyd
Vardas : Greta Pranešimų skaičius : 6976 Amžius : 27 Profesija : Profesorė Grupuotė : Mirties Valgytojai Kursas : - Koledžas : Klastūnynas buvo. : *
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Kv. 12 31, 2009 6:41 pm | |
| Bella nudelbė akis į šalį:-Aš juk jo mergina. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Kv. 12 31, 2009 6:42 pm | |
| -Turbut ne pirma ir ne paskutinė ,-šaltai tarė Maikas ,-Atleisk |
|
| |
Amelia Lloyd
Vardas : Greta Pranešimų skaičius : 6976 Amžius : 27 Profesija : Profesorė Grupuotė : Mirties Valgytojai Kursas : - Koledžas : Klastūnynas buvo. : *
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Kv. 12 31, 2009 6:44 pm | |
| -Jam patinku aš ir Ahani...gal matei ją bendrajame kambaryje?Ji manęs nekenčia, o aš jos...-Bella žengė žingsnį ir paslydo ant ledo.Vos nenugriuvo:-Nekenčiu savęs.-burbtelėjo sau po nosim. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Kv. 12 31, 2009 6:53 pm | |
| -Ei prieš tave stoviu aš ;D Kuo aš tau neitinku? |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Kv. 12 31, 2009 6:55 pm | |
| Bella nesuprasdama šyptelėjo:-Tu visad toks linksmas?Ar kai tik būni su tokia blondine kaip aš? |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Kv. 12 31, 2009 6:56 pm | |
| -Always ,-Tarė Maikas -Klausyk manau Mesk tu ta savo jakobsa ir ateik oas aukšta gražuoli maika ,-Linksmai tarė Maikas rodydamas i save |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Kv. 12 31, 2009 6:58 pm | |
| Bella pradėjo juoktis:-Lengva pasakyt sunku padaryt.Tėvams nenusibosta tavo linksmumas?Jis užkrečiamas.Tu gal namuose visus prajuokini?-Bella pagriebė sniego į saują ir pasistiebusi užmetė ant Maiko galvos.:-Tu tikrai aukštas.Koks tavo ūgis?Mano nesiekia net 160cm.Tu gal koks krepšininkas? |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Kv. 12 31, 2009 7:10 pm | |
| -Aš gi tau sakiau kad ju niekad nebūna namie ;D |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Kv. 12 31, 2009 7:12 pm | |
| -Vargšelis Maikelis.-Izz prapliūpo juoktis:-Tavo linksmumas mane nužudys iš juoko.-Bella užmetė ant Maiko galvos sniego saują ir vėl paslydo tik šįkart į Maiko pusę:-Tuoj pargriūsiu ant tavęs.Ir tau tikrai nepasiseks.-Bella mėgino išlaikyti pusiausvyrą, kad nenugriūt, bet nepavyko ir griūvo tiesiai į Maiką |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Kv. 12 31, 2009 7:20 pm | |
| Bela užgriuvo ant Maiko o šis paslydęs taipat nugriuvo ir abu jie gulėjo Bella maiko viršuje ;DD -Smagiai mes čia ;D |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Kv. 12 31, 2009 7:22 pm | |
| Bella prapliūpo juoktis:-Viskas miriau iš juoko...sorry.-Bella mėgino atsistoti, bet užkliuvo už kažko ir vėl griuvo:-Šūdas. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Kv. 12 31, 2009 7:24 pm | |
| -Dabar būtu gražu jej mane kas pabučiuotu ,-Sumirksėjo akim Maikas |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Kv. 12 31, 2009 7:25 pm | |
| -Nea.Per daug nori iš nekaltos mergelės.-Bella juokėsi:-Regis tuoj sušalsiu, nes aš pamiršau striukę.-Bella nusipurtė nuo šalčio. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Kv. 12 31, 2009 7:30 pm | |
| Maikas apkabino Bella ;D -Su manim tu saugi ;D |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Kv. 12 31, 2009 7:31 pm | |
| -Aha taip jau ir patikėjau.Ateis koks nors vampyras ir mane pavers vampyre.-Bella prapliūpo juoktis.Ir ištiesė riešą kuriame buvo kaip ir pusmėnulio randas, bet ten buvo dantų žymės:-Va ir randas liks.Bet aš taip jaučiuos lyg tu mane saugotum ir globotum.-Bella atsistojo ir pradėjo juoktis iš Maiko:-Tinginys tingi atsikelt?Nemėgink manęs vėl pargriaut. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Kv. 12 31, 2009 7:38 pm | |
| -o klausyk stiprus tas tavo jakobsas? mane prikultu? ,-apsimetė išsigandęs Maikas |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Kv. 12 31, 2009 7:39 pm | |
| Bella linktelėjo:-Aš tau nesakiau, bet jis vampyras.BŪŪŪŪ.-Bella prapliūpo juoktis:-Jis stiprus dar ir kaip.O tik pamėgink su juo muštis manęs nematysi.-Bella nusigrežė ir susidėjo rankas ant krutinės. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Kv. 12 31, 2009 7:42 pm | |
| -Ei negi man teks dėl taves muštis ;D Aš manau palikau tau ir taip gera ispudi ,-Nusijuokė Maikas |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Kv. 12 31, 2009 7:44 pm | |
| -Tau tu ką nebijai, kad jis tau įkas ir tapsi vampyru ištroškusiu mano kraujo?Man sakė vampyrai, jog skaniai kvepiu.-Bella prapliūpo juoktis:-Aha labai gerą.Tai kaip gyvensi Velse?-Bella sumirksėjo akytėm.Bella pradėjo niūniuoti Umbrellos melodiją:-Nemėgink manęs pargriauti.Antraip tau šakės.-Bella atsistojo prie pat Maiko ir ištiesė jam ranką padėt atsikelt. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Kv. 12 31, 2009 8:00 pm | |
| Maikas atsistojo ;D -Tu paniuniuok ir mes pašoksime ,-Maikas apkabino ją per lieme paėme jos ranka ir pradėjo šokt |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Kv. 12 31, 2009 8:02 pm | |
| Bella užlipo jam ant kojos:-Upsi...aš netyčia...sakiau, jog nemoku šokt o tu toks auukštas.-Bella pradėjo kikent.:-Negaliu niuniuot kai juokas ima. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Kv. 12 31, 2009 8:07 pm | |
| Maikas nusijuokė -Nieko baisaus ;DD šokam toliau |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Kv. 12 31, 2009 8:08 pm | |
| Bella vėl užlipo ant kojos, bet šįkart visais 45kg.:-Upsi...-Bella pradėjo juoktis:-Pirmą kartą šoku.Gali bent įsivaizduoti?-Bella nustojo niūniuoti:-Man tikrai šalta.-Bella juokėsi:-Tau nieko baisaus, o jei būčiau su aukštakulniais?Būnu dažnai aukštakulniais... |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Kv. 12 31, 2009 8:10 pm | |
| -gal eime i kokia jaukia ir šilta vietelę? ,- Pasiulė Maikas gražiai nusišypsodamas |
|
| |
Amelia Lloyd
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] Kv. 12 31, 2009 8:11 pm | |
| Bella nustojo šokti:-Kaip tau taip įšeina?Negi nori, jog būčiau kaip zombis apžavėtas tavęs?-Bella pradėjo juoktis. |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio [2] | |
| |
|
| |
| Supynės netoli gluosnio [2] | |
|