|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Angel Black
Vardas : Ag. Pranešimų skaičius : 13918 Amžius : 36 Profesija : Profesionalė. Kame? Geras klausimas ._. Grupuotė : Neutralus Kursas : DARK.
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Sk. 03 15, 2009 11:42 am | |
| Angel nustūmė Asht'ą. -Gerai. Tu dar gyvas. Vadinasi aš girta. Damn it,- susiraukė.- Nieko gero. Dabar dar nusitempsi į kokį mišką ir bala žin ką padarysi,- sukryžiavo rankas ir atsiduso.- O kur dingo "meilė" Di?- iškėlė antakį.- Ar dar vienas serijinis mergintojas? |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Sk. 03 15, 2009 11:45 am | |
| Ashtonas pervertė akis. - Nieko aš tau nedarysiu. Kas tau sakė, kad aš ją myliu? Girti miške pasibučiavom ir aš jai leidau pas save miegoti, nes ji neturėjo kur. Ir čia meilė? - irgi iškėlė antakį. - ok, ok. Supratau, aš per greitai, - šyptelėjo. |
|
| |
Angel Black
Vardas : Ag. Pranešimų skaičius : 13918 Amžius : 36 Profesija : Profesionalė. Kame? Geras klausimas ._. Grupuotė : Neutralus Kursas : DARK.
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Sk. 03 15, 2009 11:57 am | |
| -Ooo. Tau jau ir nakvojo pas tave?- nusijuokė Angel.- Gerai, šios dalies nežinojau,- kiek pavojingai sulingavo.- Nū ką aš žinau. Pastarąjį kartą tai jo, tai baigėsi vestuvėm,- sukrizeno.- Doh. Ėmiau ir patikėjau. Visi visada taip sako. Nežiūri žiobarų filmų?- Angel prisimerkusi apsidairė ir išsibūrė dar vieną ugninės butelį. Greit jį atsukusi, užsivertė.- O kartais verta,- palinskėjo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Sk. 03 15, 2009 12:12 pm | |
| - Man rods su ja mes nesituoksim. Kilo šiokie tokie kivirčiukai, - nusipurtė ir užsivertė butelį. - Žiobarų filmai? Reiktų kada pažiūrėti, - nusijuokė. |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Sk. 03 15, 2009 12:20 pm | |
| -Ane? Nū žinai. Tu tai irgi. Ką tik nupyškinau jos vyrą, duok jai laiko atsigauti,- pavartė akim. -Ne šiaip kokius. Žiūrėk teenager'iškus trilerius. Vo ten tai filmai,- nusijuokė ir užsivertė butelį. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Sk. 03 15, 2009 12:25 pm | |
| Ashtonas šyptelėjo. - Gal norėtum kartu pažiūrėti? - pakilnojo antakius ir sukrizeno. Užsivertė butelį. |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Sk. 03 15, 2009 12:32 pm | |
| Angel iškėlė rodomąjį pirštą ir išsižiojo kažką sakyti. Po kelių sekundžių užsičiaupė. -Norėčiau pasakyti ką nors protingo, bet jau pamiršau apie ką šneka ėjo,- sumirksėjo.- O Di dar aiškina kad ugninė proto prideda,- pavartė akim ir numetė tuščią butelį. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Sk. 03 15, 2009 1:15 pm | |
| - Gal nori pakartot, tik šį kartą sėkmingiau? - sukrizeno ir užsivertė butelį. |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Sk. 03 15, 2009 1:21 pm | |
| Angel sedėjo mirksėdama. -Džyziz. Nū man šian vysiškai nedašyla, ką bandai pasakyti. Nū o kas, tarkim, jei taip? |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Sk. 03 15, 2009 1:30 pm | |
| Ashtonas pervertė akis ir pabučiavo Angel. Taip greitosiomis. Bet vistiek gerai. - Aš turėjau omenyje šitą pakartot... Pala, - suklinksėjo akimis. - Velnias. Ugninė menkina protą, - nusijuokė ir užsivertė butelį. |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Sk. 03 15, 2009 1:38 pm | |
| -Sakiau,- pervertė akim.- Aišku kad menkina. Šitą, ane?- Angel susimąstė.- Nū nežinau. Gal, gal,- vyptelėjo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Sk. 03 15, 2009 1:41 pm | |
| Ashtonas pakilnojo antakius ir padėjo butelį ant žemės. - Tai neuždaužysi su kablais? - prisimerkė. |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Sk. 03 15, 2009 1:43 pm | |
| -Aš kablų neturiu,- gūžtelėjo Angel, pakeldama nuo žemės kojas ir parodydama batus, tuo pat pavojingai susvyruodama, tvirtai įsikibus į supynes, nuleido kojas ir vėl stabiliai atsisėdo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Sk. 03 15, 2009 1:45 pm | |
| Ashtas išsišiepė ir patraukė tamsius merginos plaukus nuo jos veidos. Dar kartą šyptelėjęs, vyras pradėjo labai švelniai ir neskubėdamas bučiuoti Angel. Ashtonas sudėjo rankas profesorei ant nugaros ir toliau bučiavo. |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Sk. 03 15, 2009 1:59 pm | |
| Angel tiesiog leidosi bučiuojama. Damn. Vyno ir ugninės derinys tikrai nieko gero nežada. Tai jau tikrai. O apie proto pridėjimą nė kalbos nėra. Išvis, po šitiekos pjankių, profesorė stebėjosi, kad iš jo išvis kažkas liko. Tai va. Apie ką ten dar buvo šneka? Taip, alkoholinių gėrimų maišymas yra blogis. Ypač kai dar aplink šlaistosi visokie neaiškūs "romantikai". |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Sk. 03 15, 2009 2:01 pm | |
| Ashtonas atsitraukė nuo Angel. - Gerai. Leidžiu tau manyti, kad aš nesusitupėjęs pašlemėkas, kuris bučiuoja visas pamatytas dailias moteris, kadangi pradedu manyti, kad toks ir esu, - nusipurtė ir užsivertė butelį. Jis rimtai pradėjo taip manyti. |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Sk. 03 15, 2009 2:13 pm | |
| -Serijinis laižiakininkas, tipo? Keista. Aš buvau girdėjus atvirkščiai. Tikrai taip manai? Na, jei tai ir tiesa, tai pamiršai pridėti žodį "girtas",- prunkštelėjo.- Tai jau diiiiidelis skirtumas,- sukikeno.- Džyziz. Patariu gerai pagalvoti, prieš tampant serijiniu. Bo jei aš tokiam nusileidau, tai jam po to gali blogai baigtis. Ir ne man,- tarė Angel vėl išsibūrusi ugninės. Damn. Nejaugi Eindžialė pasidavė kažkokiam nesusitupėjeliui? Blyn. Nieko gero tai nežada. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Sk. 03 15, 2009 2:16 pm | |
| - Tiesą sakant ne. Tik, kad va, pasitaikė tokios dvi nerealios, - gūžtelėjo pečiais ir pribaigė butelį. - Šiaip tai taip nesielgiau, bet va... - parodė į kelis butelius. - Man tiek užtenka, kad pradėčiau elgtis kvailai, - gūžtelėjo pečiais. Žinot ką? Visa tai prieštaravo Ashto įsitikinimams. Gi jis jeigu jau turėdavo santykius, bet kokius, mažiausiai keliems metams. Ashtonas buvo pastovus ir ištikimas. |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Sk. 03 15, 2009 2:20 pm | |
| ((Krč, varau su šuniu, kai grįšiu atrašysiu xDD)) |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Sk. 03 15, 2009 2:22 pm | |
| [[ Ilgam ;(((? Aš čia nuobodulio nudvėsiu. blią nėr ką veikt :| ]] |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Sk. 03 15, 2009 2:23 pm | |
| ((Ne, 10-20 min MAX xDD Bet jei db neišvarysiu, tai manęs prie pc galit nebepamatyt, tai žn xD)) |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Sk. 03 15, 2009 2:35 pm | |
| |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Sk. 03 15, 2009 3:16 pm | |
| ((Ekhem... :dainuoja: Sorry, užtrukau kiek ilgiau nei planavau xDD)) -Sakiau,- pergalingai išsišiepė Angel.- Aš vyską žinau,- sukikenusi užsivertė butelį.- Tik tiek?- pakėlė antakį nužvelgusi butelių krūvelę.- Jo. Ilgai pas mus neišsilaikysi. 3-kursiai daugiau geria,- nusijuokė.- Nors mano protas pastaruoju metu po tiek irgi apsiblausia,- sumurmėjo rankomis pamosikavusi prieš veidą, lyg bandytų nuvyti įkyrią musę.-Bet džyziz. Manau, kad ir kas ten vyksta su Di, tau labiau... Aj, nu žodžiu,- numojo ranka, nes maždaug pamiršo ką norėjo sakyti.- Žinai, imu suvokti koks blogas blogis yra ugninė,- sumurmėjo nužvelgusi butelį rankose, bet vistiek jį užsivertė. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Sk. 03 15, 2009 3:18 pm | |
| - Aš galėčiau daugiau, bet bijau, kad tada man bučinio neužtektų, - sukrizeno. - Viskas tavo labui, - išsišiepė. - Ugninė yra blogių blogio viršūnė, - nusipurtė ir užsivertė iš kažkur parautą butelį. |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio Sk. 03 15, 2009 3:28 pm | |
| -Dėl Merlino kelnių, nereik čia manęs gąsdinti,- prunkštelėjo.- Ką jau ką, bet pastatyti vyrus į vietą moku,- sukrizeno.- Ger į sveikatą,- nusijuokė.- Taip,- linktelėjo.- Visiškai sutinku,- nusijuokė ir vėl užsivertė butelį.- Bet geras blogis. Nū ta prasme kad blogas blogas, bet geras, nors blogas. Hmm. Girtai filosofuoti ko tai neišeina,- burbtelėjo. |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Supynės netoli gluosnio | |
| |
|
| |
|