|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Kv. 01 15, 2009 6:05 pm | |
| Solie piktai pažiūrėjo: -Nemeluok man gi matosi, kad tau kažkas yra. Man gali pasipasakoti. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Kv. 01 15, 2009 6:17 pm | |
| -Ne...Niekas neturi apie tai zinoti... Astrid atsistojo ir norejo pabegti, bet buvo per daug silpna ir atsiremusi i medi eme sunkiai kvepuoti...Astrid skruostais pradejo riedeti asaros... -As esu vampyre...Stai todel as nejauciu salcio ir karscio...Stai todel as visa ledine...Stai todel mano oda tokia balta...Stai todel as negaliu uzmigti...Stai todel as nemegstu saules, nes tada mano kunas pradeda spindeti kaip deimantais pabarstytas....Stai todel as tokia paslaptinga....Stai todel as tokia grazi, nes taip suvilioju savo aukas...Stai todel as geriu krauja...Stai todel as noriu tavo kraujo... Astrid uzsidenge su ranka burna pamaciusi, kad jai viska netycia ispasakojo ir dar labiau pradejo verkti stengdamasi valdytis ir neuzpulti Solies... -Prasau...Nesakyk niekam apie tai...Maldauju...Tu pirmas zmogus isskyrus mama ir teva kuriam as tai pasakiau... Astrid suklupo ir uzsidenge veida su rankomis...
Paskutinį kartą redagavo Astrid Amane, Kv. 01 15, 2009 6:25 pm. Redaguota 1 kartą |
|
| |
Angel Black
Vardas : Ag. Pranešimų skaičius : 13918 Amžius : 36 Profesija : Profesionalė. Kame? Geras klausimas ._. Grupuotė : Neutralus Kursas : DARK.
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Kv. 01 15, 2009 6:22 pm | |
| ((Niice, twilight? x'DD)) |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Kv. 01 15, 2009 6:25 pm | |
| [[ Taigi vampyrai cool xDD. Neseniai sakei, kad vilkolakis :D. ]] |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Kv. 01 15, 2009 6:26 pm | |
| (( Jo XDD Kazkaip manija dabar Twilight nesenai uzejo XDD Adriana, siaip as nesakiau, kad esu vilkolake XDDD As tik pasakiau, kad kazkas panasaus i vilikolake pas mane XDD)) |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Kv. 01 15, 2009 6:29 pm | |
| [[ Bet ranka skauda kai nuo vilkolakes xDDD. ]] |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Kv. 01 15, 2009 6:30 pm | |
| |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Kv. 01 15, 2009 6:40 pm | |
| Solie nustebusi pažiūrėjo į Astrid. - Oho čia tai bent... Nesijaudink niekam nesakysiu. Žinai, girdėjau, kad vampyrai gali priprasti prie žmogiško maisto, ir gyventi nenorėdami kraujo. Tik tau reik po truputi mažinti... Kasdiena vis mažiau ir mažiau kraujo gauti... Manau galėčiau apgaut seselę, ji gal turi kokių atsargų... Gerai, kad aš nebijau vampyrų. Solie priėjo norėdama padėti atikelti. Apkabino ir bandė nuraminti. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Kv. 01 15, 2009 6:48 pm | |
| -Tai kladinga informacija...Mes negalim priprasti prie zmoniu maisto...To maisto skonis labai slykstus...Kai as ji valgau, kad nekrisciau i akys vos neapsivemiu....Tas maistas toks slykstus...Siuo metu visi tiek nesamoniu apie vampyrus prikuria... Astrid asitrauke nuo Solie biski toliau... -Aciu, kad padedi man...Kiti kai tik kazka manyje keisto pamatydavo is karto pabegdavo ir su manim nebendraudavo daugiau... Astrid liudnai syptelejo.... -Prasau surask man nors laselio kraujo...As per silpna ka nors susimedzioti... Astrid atsireme i medi, kad nenukristu...Maza pelyte islindusi is Astrid kisenes atvirto i didele juoda pantera ir nusilpusi atsigule salia Astrid...Astrid zvilgtelejo i Sadako.. -Nebijok,Solie...Tai mano drauge...Ji tau nieko nepadarys...Jos vardas Sadako...
Paskutinį kartą redagavo Astrid Amane, Kv. 01 15, 2009 6:56 pm. Redaguota 1 kartą |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Kv. 01 15, 2009 6:56 pm | |
| - Gerai nueisiu pas seselę ir į vaistinę kažkas juk turės. Nesijaudink viskas bus gerai. Solie dar karta apkabino Astrid, ir išbėgo. Vienai jai nejauku buvo eiti tai išsitraukė lazdelę. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Kv. 01 15, 2009 6:58 pm | |
| Astrid atsisedo ant zemes ir prisiglaudusi prie panteros pradejo ja glostyti... -Viskas gerai...Nesijaudink...Nebijok...Ji musu drauge... |
|
| |
Angel Black
Vardas : Ag. Pranešimų skaičius : 13918 Amžius : 36 Profesija : Profesionalė. Kame? Geras klausimas ._. Grupuotė : Neutralus Kursas : DARK.
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Kv. 01 15, 2009 7:38 pm | |
| - Solie Leung rašo:
- Tik tau reik po truputi mažinti....
((Skamba kaip iš "Nicorete" ar kaip ten jo reklamos x'DDDD)) ((Pl pl.. Ten tavo demonė? Kaip iš auksinio kompaso atrodo x'D)) ((Solie, atnešk jai kraujo skonio leinukų iš "devyni medūs" x'DD)) |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Kv. 01 15, 2009 7:46 pm | |
| ((Jap XDDD Si demone ir yra sukurta is auksinio komposo XDD Kazkaip galvojau koki auginti tureti ir uzmetus aky i lentyna pamaciau auksinio komposo knyga ir iskilo mintys tureti kazka panasaus kaip is auksinio komposo XDDDD Dar ko XDD Ledinuku man nereikia XDDD Solie tik pabandyk tu man atnesti ledinuku XDDD)) |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Kv. 01 15, 2009 7:48 pm | |
| ((Tai aš atnešiu xDDD au ir planavau demoną įsitaisyt, bet šiam fore kogero nepavyks x'D Btw.. Skaitei visas dalis ar tik pirmą? ;D Aš antrą baiginėju x'D)) |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Kv. 01 15, 2009 7:49 pm | |
| [[Knygų skaitytojos susirinko ;D Būsiu ne viena vampyrė! (happy) xD]] |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Kv. 01 15, 2009 7:51 pm | |
| (( Pabandyk XDDD Gal ir pavyks XDDD Skaiciau tik pirma XDDD Gaila bet antros ir trecios nera galimybes perskaityti XDDDNori pasakyt tu irgi vampyre?? XDDD Kazkaip nezinojau XDD ))
Paskutinį kartą redagavo Astrid Amane, Pen. 01 16, 2009 11:22 am. Redaguota 1 kartą |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Kv. 01 15, 2009 7:52 pm | |
| [[Aš xD Žinoma ne in rpg xD Aš tik šiaip... ant nervų xD]] |
|
| |
Angel Black
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Kv. 01 15, 2009 7:55 pm | |
| ((Pl pl, dar ne tokių bus x'D Manęs dar nematėt )) |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Pen. 01 16, 2009 4:02 pm | |
| Miki atsisedo ant kelmelio ir pradejo galvoti.,Kodel as maciau Volderrm.. ir mergaite pamate netoliese deincia Astrid ir pamate kazka panasaus i pantera ir sugalvojo truputi pasniukstineti ir pasislepe uz medzio ir ilgai ziurejo. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Pen. 01 16, 2009 4:04 pm | |
| Miki gerai atsiremus i medi pradejo vis galvoti ir galvoti Ko is manes nori voldermortas? ... Ko as jam taip rupiu zinau kad jis troksta mano mirties, Bet jie neisdrys manes paliesti. Todel kad MV manes neleis tik todel kad Liucijus yra musu giminei. Jis neleis manes nuzudyti tad nera nieko bijoti.. bes vistiek Voldermortas gali mane paliesti savo lazdele.. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Pen. 01 16, 2009 7:04 pm | |
| Solie įbėgo į mišką. Pribėgusi prie Astrid iškart norėjo atiduoti buteliuką, bet pastebėjo kažkokią klastūnietę. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Sk. 01 18, 2009 2:24 pm | |
| Astrid zvilgtelejo i Solie ir siplnu balsu tyliai pasake... -Ar radai....? Astrid greit zvilgtelejo i ta vieta kur ziurejo Solie ir pamaciusi Miki susirauke... -Ka tu cia veiki? Sadako is visu jegu atsistojo ir pradejo urgzti ant Miki...
Paskutinį kartą redagavo Astrid Amane, Sk. 01 18, 2009 3:04 pm. Redaguota 1 kartą |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Sk. 01 18, 2009 3:03 pm | |
| Atėjo Cho.Jau nieko nebebijojo.Nuėjo,nuėjo ir pamatė mažą trobelę.Ji buvo užrakinta.Cho norėjo atrakinti ir ištarė: -Alohomora! cho įėjo.Buvo mažas stalas su 2 lėkštėmis.Cho pagalvojo''Turbūt čia kažkas gyvena''...Buvo graži dvigulė lovelė ir maža kaldra.cho vėl pagalvojo''Mažiukai čia gyvena''.ir kaip tik tuo metu atėjo maži nykštukai.Cho paklausė''Kas jūs?''.Ir jie pasakė,kas jie tokie.Pasipasakoję nuėjo į lovą ir užmigo.Cho tyliai iš trobelės išėjo ir į mokyklą. |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Sk. 01 18, 2009 3:06 pm | |
| [[ Pasakos xDDD. Geeras xDDDDD ]] |
|
| |
Svečias
Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Miško giluma Sk. 01 18, 2009 3:15 pm | |
| [[Atėjau į trobelę pasižiūrėt.Čia marods ne pasaka(xD) |