Hogvartso burtų ir kerėjimo mokykla
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share

Miško giluma

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
Pereiti prie : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 24  Next
AutoriusPranešimas
Svečias

Svečias

Miško giluma - Page 10 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 10 Icon_minitimeKv. 01 15, 2009 6:05 pm

Solie piktai pažiūrėjo:
-Nemeluok man gi matosi, kad tau kažkas yra. Man gali pasipasakoti.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 10 Icon_minitimeKv. 01 15, 2009 6:17 pm

-Ne...Niekas neturi apie tai zinoti...
Astrid atsistojo ir norejo pabegti, bet buvo per daug silpna ir atsiremusi i medi eme sunkiai kvepuoti...Astrid skruostais pradejo riedeti asaros...
-As esu vampyre...Stai todel as nejauciu salcio ir karscio...Stai todel as visa ledine...Stai todel mano oda tokia balta...Stai todel as negaliu uzmigti...Stai todel as nemegstu saules, nes tada mano kunas pradeda spindeti kaip deimantais pabarstytas....Stai todel as tokia paslaptinga....Stai todel as tokia grazi, nes taip suvilioju savo aukas...Stai todel as geriu krauja...Stai todel as noriu tavo kraujo...
Astrid uzsidenge su ranka burna pamaciusi, kad jai viska netycia ispasakojo ir dar labiau pradejo verkti stengdamasi valdytis ir neuzpulti Solies...
-Prasau...Nesakyk niekam apie tai...Maldauju...Tu pirmas zmogus isskyrus mama ir teva kuriam as tai pasakiau...
Astrid suklupo ir uzsidenge veida su rankomis...

Paskutinį kartą redagavo Astrid Amane, Kv. 01 15, 2009 6:25 pm. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
Angel Black
Angel Black

Vardas : Ag.
Pranešimų skaičius : 13918
Female Amžius : 36
Profesija : Profesionalė. Kame? Geras klausimas ._.
Grupuotė : Neutralus
Kursas : DARK.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 10 Icon_minitimeKv. 01 15, 2009 6:22 pm

((Niice, twilight? x'DD))
Atgal į viršų Go down
http://reporpg.pureforum.net/forum.htm
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 10 Icon_minitimeKv. 01 15, 2009 6:25 pm

[[ Taigi vampyrai cool xDD. Neseniai sakei, kad vilkolakis :D. ]]
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 10 Icon_minitimeKv. 01 15, 2009 6:26 pm

(( Jo XDD Kazkaip manija dabar Twilight nesenai uzejo XDD Adriana, siaip as nesakiau, kad esu vilkolake XDDD As tik pasakiau, kad kazkas panasaus i vilikolake pas mane XDD))
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 10 Icon_minitimeKv. 01 15, 2009 6:29 pm

[[ Bet ranka skauda kai nuo vilkolakes xDDD. ]]
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 10 Icon_minitimeKv. 01 15, 2009 6:30 pm

(( XDDD ))
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 10 Icon_minitimeKv. 01 15, 2009 6:40 pm

Solie nustebusi pažiūrėjo į Astrid.
- Oho čia tai bent... Nesijaudink niekam nesakysiu. Žinai, girdėjau, kad vampyrai gali priprasti prie žmogiško maisto, ir gyventi nenorėdami kraujo. Tik tau reik po truputi mažinti... Kasdiena vis mažiau ir mažiau kraujo gauti... Manau galėčiau apgaut seselę, ji gal turi kokių atsargų... Gerai, kad aš nebijau vampyrų.
Solie priėjo norėdama padėti atikelti. Apkabino ir bandė nuraminti.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 10 Icon_minitimeKv. 01 15, 2009 6:48 pm

-Tai kladinga informacija...Mes negalim priprasti prie zmoniu maisto...To maisto skonis labai slykstus...Kai as ji valgau, kad nekrisciau i akys vos neapsivemiu....Tas maistas toks slykstus...Siuo metu visi tiek nesamoniu apie vampyrus prikuria...
Astrid asitrauke nuo Solie biski toliau...
-Aciu, kad padedi man...Kiti kai tik kazka manyje keisto pamatydavo is karto pabegdavo ir su manim nebendraudavo daugiau...
Astrid liudnai syptelejo....
-Prasau surask man nors laselio kraujo...As per silpna ka nors susimedzioti...
Astrid atsireme i medi, kad nenukristu...Maza pelyte islindusi is Astrid kisenes atvirto i didele juoda pantera ir nusilpusi atsigule salia Astrid...Astrid zvilgtelejo i Sadako..
-Nebijok,Solie...Tai mano drauge...Ji tau nieko nepadarys...Jos vardas Sadako...

Paskutinį kartą redagavo Astrid Amane, Kv. 01 15, 2009 6:56 pm. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 10 Icon_minitimeKv. 01 15, 2009 6:56 pm

- Gerai nueisiu pas seselę ir į vaistinę kažkas juk turės. Nesijaudink viskas bus gerai.
Solie dar karta apkabino Astrid, ir išbėgo. Vienai jai nejauku buvo eiti tai išsitraukė lazdelę.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 10 Icon_minitimeKv. 01 15, 2009 6:58 pm

Astrid atsisedo ant zemes ir prisiglaudusi prie panteros pradejo ja glostyti...
-Viskas gerai...Nesijaudink...Nebijok...Ji musu drauge...
Atgal į viršų Go down
Angel Black
Angel Black

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 10 Icon_minitimeKv. 01 15, 2009 7:38 pm

Solie Leung rašo:
Tik tau reik po truputi mažinti....

((Skamba kaip iš "Nicorete" ar kaip ten jo reklamos x'DDDD))

((Pl pl.. Ten tavo demonė? Kaip iš auksinio kompaso atrodo x'D))

((Solie, atnešk jai kraujo skonio leinukų iš "devyni medūs" x'DD))
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 10 Icon_minitimeKv. 01 15, 2009 7:46 pm

((Jap XDDD Si demone ir yra sukurta is auksinio komposo XDD Kazkaip galvojau koki auginti tureti ir uzmetus aky i lentyna pamaciau auksinio komposo knyga ir iskilo mintys tureti kazka panasaus kaip is auksinio komposo XDDDD Dar ko XDD Ledinuku man nereikia XDDD Solie tik pabandyk tu man atnesti ledinuku XDDD))
Atgal į viršų Go down
Angel Black
Angel Black

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 10 Icon_minitimeKv. 01 15, 2009 7:48 pm

((Tai aš atnešiu xDDD au ir planavau demoną įsitaisyt, bet šiam fore kogero nepavyks x'D
Btw.. Skaitei visas dalis ar tik pirmą? ;D Aš antrą baiginėju x'D))
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 10 Icon_minitimeKv. 01 15, 2009 7:49 pm

[[Knygų skaitytojos susirinko ;D
Būsiu ne viena vampyrė! (happy) xD]]
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 10 Icon_minitimeKv. 01 15, 2009 7:51 pm

(( Pabandyk XDDD Gal ir pavyks XDDD Skaiciau tik pirma XDDD Gaila bet antros ir trecios nera galimybes perskaityti XDDDNori pasakyt tu irgi vampyre?? XDDD Kazkaip nezinojau XDD ))

Paskutinį kartą redagavo Astrid Amane, Pen. 01 16, 2009 11:22 am. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 10 Icon_minitimeKv. 01 15, 2009 7:52 pm

[[Aš xD Žinoma ne in rpg xD Aš tik šiaip... ant nervų xD]]
Atgal į viršų Go down
Angel Black
Angel Black

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 10 Icon_minitimeKv. 01 15, 2009 7:55 pm

((Pl pl, dar ne tokių bus x'D Manęs dar nematėt LOLASLOLASLOLASLOLAS LOLASLOLASLOLASLOLAS ))
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 10 Icon_minitimePen. 01 16, 2009 4:02 pm

Miki atsisedo ant kelmelio ir pradejo galvoti.,Kodel as maciau Volderrm.. ir mergaite pamate netoliese deincia Astrid ir pamate kazka panasaus i pantera ir sugalvojo truputi pasniukstineti ir pasislepe uz medzio ir ilgai ziurejo.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 10 Icon_minitimePen. 01 16, 2009 4:04 pm

Miki gerai atsiremus i medi pradejo vis galvoti ir galvoti
Ko is manes nori voldermortas? ... Ko as jam taip rupiu zinau kad jis troksta mano mirties, Bet jie neisdrys manes paliesti. Todel kad MV manes neleis tik todel kad Liucijus yra musu giminei. Jis neleis manes nuzudyti tad nera nieko bijoti.. bes vistiek Voldermortas gali mane paliesti savo lazdele..
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 10 Icon_minitimePen. 01 16, 2009 7:04 pm

Solie įbėgo į mišką. Pribėgusi prie Astrid iškart norėjo atiduoti buteliuką, bet pastebėjo kažkokią klastūnietę.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 10 Icon_minitimeSk. 01 18, 2009 2:24 pm

Astrid zvilgtelejo i Solie ir siplnu balsu tyliai pasake...
-Ar radai....?
Astrid greit zvilgtelejo i ta vieta kur ziurejo Solie ir pamaciusi Miki susirauke...
-Ka tu cia veiki?
Sadako is visu jegu atsistojo ir pradejo urgzti ant Miki...

Paskutinį kartą redagavo Astrid Amane, Sk. 01 18, 2009 3:04 pm. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 10 Icon_minitimeSk. 01 18, 2009 3:03 pm

Atėjo Cho.Jau nieko nebebijojo.Nuėjo,nuėjo ir pamatė mažą trobelę.Ji buvo užrakinta.Cho norėjo atrakinti ir ištarė:
-Alohomora!
cho įėjo.Buvo mažas stalas su 2 lėkštėmis.Cho pagalvojo''Turbūt čia kažkas gyvena''...Buvo graži dvigulė lovelė ir maža kaldra.cho vėl pagalvojo''Mažiukai čia gyvena''.ir kaip tik tuo metu atėjo maži nykštukai.Cho paklausė''Kas jūs?''.Ir jie pasakė,kas jie tokie.Pasipasakoję nuėjo į lovą ir užmigo.Cho tyliai iš trobelės išėjo ir į mokyklą.
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 10 Icon_minitimeSk. 01 18, 2009 3:06 pm

[[ Pasakos xDDD. Geeras xDDDDD ]]
Atgal į viršų Go down
Svečias

Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 10 Icon_minitimeSk. 01 18, 2009 3:15 pm

[[Atėjau į trobelę pasižiūrėt.Čia marods ne pasaka(xD)
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Miško giluma   Miško giluma - Page 10 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Miško giluma

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 1024Pereiti prie : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 24  Next

Similar topics

-
» Miško giluma (2)
» Miško pakraštys
» Miško giluma
» Miško pakraštys (3)
» Miško pakraštys (4)